Close mobile navigation

Avis Legal

Avis Legal

En aquest espai, l’USUARI podrà trobar tota la informació relativa als termes i les condicions legals que defineixen les relacions entre els usuaris i nosaltres com a responsables d’aquesta web. Com a usuari, és important que conegueu aquests termes abans de continuar la vostra navegació.
 

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

Les presents Condicions Generals regulen l’ús (inclòs el mer accés) de les pàgines de la web, integrants del lloc web www.lobatoacademia.com, inclosos els continguts i serveis posats a disposició. Tota persona que accedeixi a la web (“Usuari”) accepta sotmetre’s a les Condicions Generals vigents a cada moment del portal www.lobatoacademia.com.
 

DADES PERSONALS QUE RECOLLIM I COM HO FEM

 

COMPROMISOS Y OBLIGACIONES DE LOS USUARIOS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb LOBATO ACADEMIA DE TENNIS. D’aquesta manera, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els serveis i els continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic. Queda prohibit l’ús del web, amb finalitats il·lícites o lesives, o que, de qualsevol manera, puguin causar perjudici o impedir el funcionament normal del lloc web. Pel que fa als continguts d’aquesta web, es prohibeix:
En la utilització de la web, www.lobatoacademia.com, l’Usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de LOBATO ACADEMIA DE TENNIS o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal (www.lobatoacademia.com) o que impedís, de qualsevol manera, la utilització normal de la web. Tot i això, l’Usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant www.lobatoacademia.com no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions als sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’Usuari o als seus documents electrònics i fitxers continguts en aquests.
 

MESURES DE SEGURETAT

Les dades personals comunicades per l’usuari a www.lobatoacademia.com poden ser emmagatzemades en bases de dades automatitzades o no, la titularitat de les quals correspon en exclusiva a LOBATO ACADEMIA DE TENNIS, assumint aquesta totes les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació que conté d’acord amb allò que estableix la normativa vigent en protecció de dades. La comunicació entre els usuaris i www.lobatoacademia.com utilitza un canal segur, i les dades transmeses són xifrades gràcies a protocols https, per tant garantim les millors condicions de seguretat perquè la confidencialitat dels usuaris estigui garantida.
 

RECLAMACIONS

LOBATO ACADEMIA DE TENNIS informa que hi ha fulls de reclamació a disposició d’usuaris i clients. L’Usuari podrà realitzar reclamacions sol·licitant el seu full de reclamació o remetent un correu electrònic a info@lobatoacademia.com indicant-ne el nom i cognoms, servei i/o producte adquirit i exposant els motius de la seva reclamació. L’usuari/comprador podrà notificar-nos la reclamació, adjuntant el següent formulari de reclamació:
 

PLATAFORMA DE RESOLUCIÓ DE CONFLICTES

Per si pot ser del teu interès, per sotmetre les teves reclamacions pots utilitzar també la plataforma de resolució de litigis que facilita la Comissió Europea i que es troba disponible al següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.
 

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de propietat intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, distribució i comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts de aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de LOBATO ACADEMIA DE TENNIS. L´usuari es compromet a respectar els drets de propietat intel·lectual i industrial titularitat de www.lobatoacademia.com. L’usuari coneix i accepta que la totalitat del lloc web, contenint sense caràcter exhaustiu el text, programari, continguts (incloent-hi estructura, selecció, ordenació i presentació), fotografies, material audiovisual i gràfics, està protegida per marques, drets d’autor i altres drets legítims, d’acord amb els tractats internacionals on Espanya és part i altres drets de propietat i lleis d’Espanya. En cas que un usuari o un tercer considerin que s’ha produït una violació dels seus drets de propietat intel·lectual legítims per la introducció d’un determinat contingut a la web, haurà de notificar aquesta circumstància a www.lobatoacademia.com:
 

ENLLAÇOS EXTERNS

Les pàgines de la web www.lobatoacademia.com podrien proporcionar enllaços a altres llocs web propis i continguts propietat de tercers. L’únic objecte dels enllaços és proporcionar a l’Usuari la possibilitat d’accedir-hi. www.lobatoacademia.com no es responsabilitza en cap cas dels resultats que es puguin derivar a l’Usuari per accés a aquests enllaços. Així mateix, l’usuari trobarà dins aquest lloc web, pàgines, promocions, programes d’afiliats que accedeixin als hàbits de navegació dels usuaris per establir perfils. Aquesta informació sempre és anònima i no s’identifica l’usuari. La informació que es proporcioni en aquests llocs patrocinats o enllaços d’afiliats està subjecta a les polítiques de privadesa que s’utilitzin en aquests llocs i no estarà subjecta a aquesta política de privadesa. Per això recomanem àmpliament els Usuaris a revisar detalladament les polítiques de privadesa dels enllaços d’afiliat. L’Usuari que es proposi establir qualsevol dispositiu tècnic d’enllaç des del lloc web al portal www.lobatoacademia.com haurà d’obtenir l’autorització prèvia i escrita de LOBATO ACADEMIA DE TENNIS. L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre www.lobatoacademia.com i el propietari del lloc on s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part de www.lobatoacademia.com dels seus continguts o serveis.
 

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITATS

El prestador no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin portar a causa de:
 

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Amb caràcter general, les relacions entre www.lobatoacademia.com i els Usuaris dels seus serveis telemàtics presents en aquesta web, estan sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles i als tribunals de SANT PERE DE RIBES.
 

CONTACTE

En cas que qualsevol Usuari tingués algun dubte sobre aquestes Condicions legals o qualsevol comentari sobre el portal www.lobatoacademia.com, si us plau adreceu-vos a info@lobatoacademia.com. L’avís legal ha estat actualitzat per darrera vegada el 08/02/2024. De part de l’equip que formem www.lobatoacademia.com us agradeim el temps dedicat a llegir aquest Avis Legal.